Trimite flori si buchete in Cluj

Legal

Informatii legale

Detaliile produselor de pe site-ul FloriCluj.com si preturile acestora pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar FloriCluj.com nu isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile facute.

Pentru modificari ale produselor afisate pe site-ul FloriCluj.com puteti sa ne contactati dupa ce ati plasat comanda sau cu cel putin 2 zile inaintea zilei de livrare.

Preturile sunt afisate in RON si echivalent in EURO. Magazinul nostru emite factura, dar nu percepe TVA. Plata se poate face online cu carte de credit ( cont gratuit la PayPal), prin banca sau prin Western Union / Money Gram. Pentru detaliile de plata accesati sectiunea "Plata".
Confidentialitate

FloriCluj.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseascã numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

FloriCluj.com nu promoveaza SPAM-ul, nu va comercializa, face schimb, sau oferi adresele e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayPal (cel mai sigur si popular procesator online din lume) iar FloriCluj.com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Politica de substitutie

Suntem dedicati livrarii comenzilor exact asa cum le doriti. Insa timpul zilei in care comandati, vremea si zonele rurale pot afecta timpul si data livrarii comenzii dumneavoastra.

Ocazional, poate fi necesar sa substituim flori sau vase cu produse de aceeasi calitate. Aceasta se poate intampla datorita factorului sezonier (de exemplu lalelele pot sa nu fie disponibile in anumite luni ale anului) sau datorita stocului diminuat. De asemenea, anumite varietati florale pot sa nu fie disponibile in data in care doriti sa fie livrate produsele. De aceea, este posibil ca exact buchetul sau aranjamentul din imagine sa nu fie disponibil pentru livrare.

In acest caz se vor livra flori si/sau vase de valoare si frumusete cel putin egala cu cele pe care le-ati comandat. Toate eforturile sunt facute pentru a pastra dimensiunile, forma si schemele coloristice ale aranjamentului, dar pot fi unele diferente datorita interpretarii designerului.

In toate cazurile in care substitutia este necesara, vom pastra intotdeauna valoarea si integritatea produsului general. Echipa www.FloriCluj.com


AcasaAcasa

Coş  

(gol)